Maj tilbud:  25 min. Ryg/nakke massage kr. 175,-
 

Er du træt af ømme muskler, hovedpine og nul energi?
 
Her kan jeg tilbyde dig en massage der vil løsne op for spændingerne i dine muskler, afhjælpe smerter og give dig ny energi.
Jeg har forskellige behandlinger så du kan vælge den der passer til dit behov.
Er du i tvivl så hjælper jeg dig gerne med at finde den rigtige behandling der passer til dig.
 
Har du brug for at få renset kroppen?
Detox fodbad er meget behagelig måde at rense kroppen på.
 
Er du videbegærlig og vil høre hvad Mandala kortene kan fortælle om dig og dine muligheder, måske forhindringer, så tilbyder jeg en Mandala clairvoyant rådgivning.
 
Workshops: eks.
Hvordan du håndterer stress.
Hvordan du styrker dit selvværd
Hvordan du forstår et mandalakort.
 
 
Mangler du en Gaveidé ? Giv et Gavekort til den du holder af.

Alva Naturkosmetik

Alva er naturlig kosmetik når det er bedst. Udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser og råvarer, hvis effekt har været kendt i tusinder af år. Helt fri for skadelige stoffer og paraffin og desuden økologisk produceret hvor det er muligt.

Certificeret naturkosmetik

Der er stadigt flere kosmetikfirmaer, som præsenterer sig som producenter af naturkosmetik. Derfor har Alva naturkosmetik valgt at lade sine produkter certificere af en af verdens største certificeringsvirksomheder inden for naturprodukter. Dette giver en større gennemsigtighed for vores kunder og dermed en endnu større sikkerhed. Ecocert er en uafhængig organisation, som opererer i over 80 lande. De fleste af vores produkter er allerede Ecocert-certificeret - og flere produkter vil følge i fremtiden.

Alva Naturkosmetik Serie